Ica Kragsta, ny sponsor!

Fritidshjälpen presenterar stolt Ica Kragsta som ny sponsor för fritidshjälpen.

I butiken hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Ica Kragsta vill göra varje dag lite enklare för dig som är kund hos oss, och därför är de måna om att du ska få ett personligt bemötande, bra färskvaror, ett anpassat och prisvärt sortiment. Självklart har de också våra prisvärda, egna varor i hyllorna. Har du inte hunnit prova än, så vågar vi lova att du inte kommer att bli besviken. Alla ICAs egna varor är prisvärda, kontrollerade och kommer från noga utvalda leverantörer.

Varmt välkomna till Ica Kragsta

Adress:
ICA Nära Kragsta, Bällstabergsvägen 4, 186 55 VALLENTUNA
-08 51430660

image

http://www.ica.se/butiker/nara/vallentuna/ica-nara-kragsta-1144/start/

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.