Rapport

Rapport till er som är med fritidshjälpen och gör skillnad!

Att ni är med och bidrar till fritidshjälpen gör skillnad!
Tack vare er och era bidrag slipper barn känna skam och hamna i ett utanförskap pga att familjen inte har råd att låta barnen delta i fritidsaktiviteter. Ni har gett dem möjligheten att få känna tillhörighet. Ni har hjälpt till att ge dem en trygghet.
Ni är en stor del av fritidshjälpen och ni har en stor betydelse för dessa barn och unga.
Det är svårt att förklara fullt ut, Jag har fått se skillnaden, glädjen och betydelsen men den är liksom obeskrivlig på något sätt. Jag önskar jag kunde förklara bättre men jag tror ni förstår då det finns en sekretess för att skydda våra familjer.

Under hösten 2015 augusti till december hjälpte ni oss genom era bidrag att hjälpa fem barn att kunna fortsätta med deras fritidsaktiviteter. Ni hjälpte även till genom det ni skänkte till vår sportloppis att ge några barn möjlighet att åka skridskor. FANTASTISKT!!

I januari månad 2016 har ni hjälpt till att hjälpa två barn att kunna fortsätta delta i sina fritidsaktiviteter.

Ansökningarna fortsätter att komma in till oss. Vi behöver er hjälp för att kunna fortsätta hjälpa de barn i de familjer som ansöker hos oss.
Ert bidrag är viktigt oavsett storlek. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och tillsammans gör vi störst skillnad!

Enklast kan du bidra genom att använda vårt swishnr
123 544 03 42

Frågor och funderingar? Läs gärna mer här på vår hemsida.
Här finner ni förhoppningsvis all viktig information ni behöver för att ni ska känna er trygga att ert bidrag hamnar rätt.

Caroline Lindau
Ordförande Föreningen Fritidshjälpen

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.