KODIE uppträder på Eldsjälsgalan

Kodie

Fritidshjälpen presenterar här nedan Kodie som en av de första artisterna på Eldsjälsgalan den 20/5 kl 19.00 på Vallentuna teater. Vi är så glada att du vill göra detta tillsammans med oss!

Kodie är en av Sveriges bästa Pop/EDM rappare. En vokalist med otrolig karisma och övertygelse i sin leverans som kommersiell pop-artist. Han har genom åren turnerat land och rike, stått på scener världen runt och jobbat med namn som Paul Oakenfold, Danny Avila, Vigiland.

Med hit-singlar i Latinamerika och Ryssland, miljontals streams på Spotify och Youtube, har han etablerat sig bortom Sveriges gränser och delat scen med b l a Akon, Wyclef Jean, Rita Ora, Jessie J och Afrojack. Han är aktuell med sin nya singel “I Look So Good” som släpps på Sony Musics underetikett disco:wax inom kort.

facebook.com/KodieKDawg
twitter.com/KodieKDawg
youtube.com/Kodieofficial

image

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.