Ny ambassadör för Fritidshjälpen

Hej
Mitt namn är Mattias Hedrén och jag bor med fru, två barn 10 och 13 år gamla, en katt samt fem kaniner i Lindholmen, Vallentuna. Dock är jag inte Vallentunabo i grunden utan inflyttad från den underbara ”öjn” Gotland.
Yrkesmässigt har jag under hela mitt vuxna liv varit inom flygbranschen. Vissa av er kan nog ha sett mig flanerandes på Arlanda flygplats där jag efter flertalet år som pilot nu sitter som operativ vd på ett av Sveriges flygbolag. Dock tror jag att fler stött på mig runt fotbollsplaner och innebandyplaner då jag är involverad i både Vallentuna BK som tränare och Vallentuna IBK som kassör för pojkar födda -02 sedan flera år tillbaka.
Att få ta mig an rollen som ambassadör för Fritidshjälpen ser jag som ett oerhört ärofullt och ansvarsfullt uppdrag. Fritidshjälpen känns som en viktig organisation för skapandet av ett socialt hållbart Vallentuna som motverkar och minskar utanförskap och segregation. Genom min närvaro i VBK samt VIBK har jag upplevt mycket glädje genom lagidrotten och vill självklart att alla ska få samma möjligheter att precis som jag få uppleva detta. Utanförskap föder ohälsa men genom organisationer som Fritidshjälpen har vi bättre möjligheter att erbjuda ett likvärdigt liv till våra barn/ungdomar oavsett tillhörighet.
Tack styrelsen i Fritidshjälpen för att jag får vara en del av det.
Med vänlig hälsning
Mattias

image

 

 

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.