Årets eldsjälar 2016

Dessa fem personer korades till Årets eldsjälar på Fritidshjälpens eldsjälsgala  som gick av stapeln på Vallentuna teater den 20/5 2016.

Den gemensamme nämnaren för alla dessa fem är ett brinnande engagemang inom olika föreningar, de finns tillhands, de stöttar, de peppar, de pushar och de ser ALLA som lika värda oavsett förutsättningar!

Stort grattis till er!

image

Årets eldsjäl Nr1, Johan Lerjebo som här får mottaga sitt pris via ombudet Thomas då Johan var bortrest denna dag. Johan fick priset för sitt engagemang inom Krutcupen som inriktar sig på motorsport för unga.

image

Årets eldsjäl 2016 Nr 2, Stefan Marklund. Stefan fick priset för sitt engagemang inom Vallentuna damfotboll och där som tränare för F05.

image

Årets eldsjäl 2016 blev Philip Lundberg. Philip fick priset för sitt engagemang inom Vallentuna innebandyklubb som tränare för P03. Konferencier Niklas Jihde och ordförande för Fritidshjälpen Caroline Lindau blickar ut över en dold hejaklack som helt plötsligt gjorde sig tillkänna då deras tränare fick pris.

image

Årets eldsjäl Nr4, Hanna Askered. Hanna fick mottaga priset för sitt engagemang inom Lära med djur, en förening som inriktar sig mot personer med bland annat neuropsykiatriska handikapp.

image

Årets eldsjäl Nr 5 blev Caroline Laurell Johansen. Caroline fick mottaga sitt pris för det fantastiska engagemang hon har inom Nattvandring i Vallentuna. Caroline driver och koordinerar samt har trampat på Vallentunas gator varje helg de senaste 4 åren!

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.