Styrelsemöte 25/10

Hej!
Då var vårt styrelsemöte klart för denna gång. De inkomna ansökningarna är beslutade och mail väntar er inom kort.

Allmän info:

Jesper Dahl har på eget initiativ klivit av sin plats i fritidshjälpen på grund av andra uppdrag. Vi tackar Jesper för all tid och energi han bidragit med under sina år i styrlesen och önskar honom lycka till i nya uppdrag.

Philip Blanc, som tidigare varit ledamot kommer nu att ta över vice ordförande posten efter Jesper. Vi tackar och bockar för det.

Therese Belin har valt att kliva av sin plats på eget initiativ. Vi tackar även Therese för tiden som ledamot i styrelsen fritidshjälpen.

Inom kort kommer vi att ha nyöppning av det ”nya” aktivitetsförrådet. Håll utkik efter info.

Fritidshjälpen kommer att jobba tillsammans med de mobila fritidsledarna och personalen på Nova ungdomenshus i några kommande arrangemang som är under planerig i fritidshjälpens eventgrupp. Det här känns fantastiskt roligt och vi ser fram emot mycket roliga jippon tillsammans. Mer info kommer löpande.

Mycket är på gång och saker händer, fritidshjälpen expanderar många jippon på gång! Vi efterlyser fler ambassadörer som kan tänka sig att hjälpa till utifrån de förutsättningar man kan. Uppgift som ambassadör kan vara T.ex att hjälpa till vid event och andra arrangemang, sprida info om fritidshjälpen, eller vara med och hjälpa till i vårt aktivitetsförråd.
Finns intresse? Maila oss på styrelsen@fritidshjalpen.se med info om dig själv och vad du skulle kunna tillföra som ambassadör för fritidshjälpen. Tillsammans gör vi skillnad.

Caroline Lindau
Ordförande

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.