Vallentuna Rangers öppnar upp för samarbete med Fritidshjälpen

Vallentuna Rangers öppnar upp för samarbete med Fritidshjälpen. Med samma vision, allas lika rätt till en aktiv fritid skapar vi gemensamt fler möjligheter för barn och ungdomar att kunna hålla på med idrotter oavsett familjens ekonomiska förutsättningar. Vi på Fritidshjälpen är  mycket glada över samarbetet.

Nedan följer några rader från Vallentuna Rangers hemsida. Mer information finns på www.vallentunarangers.se

”Vallentuna Rangers bildades utifrån en övertygelse om att det går att bedriva en hockeyförening där den gemensamma RESAN är själva målet!

Vallentuna Rangers vill vara en motbild till hets och konkurrenstänkande och tror att barn och ungdomar utvecklas bäst i en verksamhet där det främsta målet är att ha ROLIGT tillsammans, vilket vi också tror är grundförutsättningen för att kunna utvecklas som hockeyspelare.

Vallentuna Rangers

Vallentuna Rangers

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.