Våra ambassadörer är värdefulla!

Att vara ambassadör för Fritidshjälpen innebär att man tillsammans med Fritidshjälpen hittar olika vägar att sprida budskapet om Fritidshjälpen vidare till privatpersoner, föreningar, företag samt dela våra inlägg vidare på i sina egna kanaler.

De ambassadörer som har ett speciellt brinn eller vilja att stötta oss att utveckla något blir tilldelade ett ansvarsområde där man känner att man själv har kunskap och vilja för att utveckla Fritidshjälpen till att skapa förutsättningar för Fritidshjälpens ledord, – Allas rätt till en meningsfull fritid.

Alla ambassadörer i Föreningen Fritidshjälpen får efter godkänd ansökan/intervju av styrelsen skriva på ett avtal. På så sätt kan vi säkerställa att man som ambassadör följer Föreningen Fritidshjälpens stadgar och att man står för föreningens värdgrund och syfte.

Vill du bli ambassadör eller nyfiken på att höra mer? Hör av dig via ett mail till oss på styrelsen@fritidshjalpen.se Lämna gärna en kort presentation om dig själv. Berätta gärna om dina egna eventuella erfarenheter och intressen, och framför allt varför just du vill bli en ambassadör av Fritidshjälpen.

Några av våra ambassadörer, tack för att ni finns!

Niklas Jihde, fd innebandyproffs. Niklas har varit med och kammat hem flertalet VM och SM guld, några silver och även några brons. Niklas var först ut med att nå 600 poäng i Sveriges högsta division i innebandy. Niklas toppade även listan för flest poäng i svenska landslaget med 139 poäng. Snart får Niklas se upp med den yngre generationen innebandyproffs.

Erik ”Ashoka” Granqvist. Erik har en lång meritlista inom hockeyvärlden där han varit allt från hockeymålvakt, målvaktscoach och videocoach. Idag figurerar han även som kommentator i Viasat sport som hockeyexpert .Utmärkande för Eriks coachning är att han ständigt arbetar med helhet, hela människans behov och betala processer. Hans motto är att ge 100%, göra sitt bästa, fokusera på nästa situation, njut och ha roligt.

Håkan Södergren. Håkan är före detta ishockey spelare. Han har spelat hela 162 A-landskamper, vunnit flertal VM och OS guld. I sina dagar gjorde han även låten VM, nu är det hockeyfeber. Vem minns inte den? Efter sin idrottskarriär har han ofta medverkat som expertkommentator i Viasat. Han var även programledare för Fångarna på fortet.

Övriga ambassadörer:

Malin Holdt

Sara Lundberg

Mattias Hedrén

Catrine Hellström