Vill du bli ambassadör för Fritidshjälpen? Vi söker ständigt efter nya ambassadörer! Maila oss på styrelsen@fritidshjalpen.se

Att vara ambassadör för Fritidshjälpen

Att vara ambassadör för Fritidshjälpen innebär att man tillsammans med Fritidshjälpen hittar ett ansvarsområde där man känner att man själv har kunskap och vilja för att utveckla Fritidshjälpen till att skapa förutsättningar för Fritidshjälpens ledord, – Allas rätt till en meningsfull fritid.

Ambassadörens uppgift är att även sprida budskapet om föreningen Fritidshjälpen vidare till privatpersoner, föreningar, företag samt dela våra inlägg på olika sociala medier vidare på sina egna sociala medier.

Alla ambassadörer i Föreningen Fritidshjälpen får efter godkänd ansökan/intervju av styrelsen skriva på ett avtal. På så sätt kan vi säkerställa att man som ambassadör följer Föreningen Fritidshjälpens stadgar och att man står för föreningens värdgrund och syfte.

Vill du bli ambassadör eller höra mer? Hör av dig via ett mail till oss på styrelsen@fritidshjalpen.se Lämna gärna en kort presentation om dig själv. Berätta gärna om dina egna eventuella erfarenheter och intressen, och framför allt varför just du vill bli en ambassadör av Fritidshjälpen.