Försäljningen är stängd eftersom evenemanget har passerat.
  • 19 maj, 2017
    18:00 - 21:00

Kvällen då Fritidshjälpens Eldsjälar koras

Galan startar med ett fullspäckat program från kl. 19.30. Redan från 18.00 kan du komma och se och mingla med andra eldsjälar, våra föreningar och sponsorer. Cafét som drivs av kommunens unga företagare kommer hålla öppet hela kvällen!

Boka din plats via formuläret ovan och ta med biljetten i mobilen eller som utskrift. När du har gjort din bokning, ska du få en bekräftelse på skärmen och ett e-postmeddelande. Om du inte får det, har registreringen inte gått igenom. Entréavgiften är frivillig och lämnas när du kommer på plats, kontant eller via Swisch.

Plats: Vallentuna Teater. Läs mer längst ner på sidan.

Kvällens konferencier

Niclas JidheNiklas Jihde

Niklas Jihde är killen som fått chansen att ha sin hobby som jobb. Han är nu sportkommentator på Viasat.
Niklas är en av världens genom tiderna största innebandyspelare, med mängder av VM-guld och SM-guld. 2016 var Niklas med och kämpade om titeln som Mästarnas mästare i SVT. Under Eldsjälsgalan kommer han att guida oss genom denna fantastiska kväll med både utnämningar och härliga artister.

 

 

 

Kvällens artister

Fristaden

FristadenFristaden är ett nytt hett band som bildades under hösten 2016 av ett gäng fantastiska musiker från tidigare Folktåget. Med Sara i spetsen har dem sitt eget unika sound i en grymt härlig pop/rock tappning med svenska texter som berör. Fristaden är de nya Svenska stjärnskotten som snart är en självklarhet på allas spotifylistor.Fristaden släppte precis sin debutsingel ”Slå mig” och som av en händelse släpper de just idag singel nr 2 och även paradlåten till världshistoriens första Pridefestival som kommer gå av stapeln i Nyköping den 30/6-1/7-2017

Vi garanterar fart och drag med Fristaden på scen.
Smyglyssna på låtarna här

 

 

Sanna Nordström

Sanna gick Estetisk linje på gymnasiet med inriktning Musik/Sång och har haft musik som hobby i alla år. Hon har sjungit så länge hon kan minnas. Under hela sin skolgång har hon stått på scen och har älskat det mer än något annat.

Sanna har synts lite här och där i Vallentuna, från att ha varit med i Vallentuna Lucia, sjungit på Allsången, Höstfesten och Majfesten. Sanna sommarjobbade även på Kulturskolan och där var hon med i ett band som kallades ”Sommarjobbarna” som åkte runt i Vallentuna och spelade och sjöng.

Sanna gillar att underhålla människor, både att få dem att le och att bli berörda. Sanna har en egen Youtubekanal (Sanna Nordström), där hon har covers på låter som hon tycker om.  Sanna gillar att göra om låtar till ballader, för det är hennes stil, att sjunga låtar som berör.

 

Kodie Kabinejad

Kodie KabinejadEfter miljontals streams på Spotify och youtube, låtar på topplistor i Asien och Latinamerika, turnér runtom i Europa har Stockholmsbaserade artisten Kodie lyckats etablera sig på den internationella popscenen.

En mångsidig artist som rör sig i genrer som House, Tropical, Moombahton, Reggaeton, Trap och Hip Hop.Känd för sina energiska live-uppträdanden och samarbeten med b l a Vigiland och Danny Avila har han delat scen med inga mindre än Akon, Wyclef Jean Jessie J och Rita.

Följ Kodie på Facebook

 

 

Hjälmstaskolans Musikprofil

Vi är ett gäng unga musiker som går i 7:an och 8:an på Hjälmstaskolans Musikprofil. Där har vi extra musik på schemat med både Hjälmstaskolans och Kulturskolans musiklärare. Vi trivs med att stå på scenen och framträder gärna vid olika events både på Hjälmstaskolan och i Vallentuna Kommun.

 

 

 

 

 

Ricke

RickeAllkonstnären Ricke var med och förgyllde galan 2016 och till vår stora glädje kommer han tillbaka i år. Ricke kommer att inleda Fritidshjälpens eldsjälsgala med viktiga budskap. Den fantastiskt allsidiga mysiga mannen, skådespelare, musiker, författare och konstnär är några saker som pryder hans cv.

Ricke har synts i tv-rutan i den mer galna karaktären efter den andra. Han har bland annat skapat musik med skärbrännare och oljetunnor. Han är dessutom konstnär med fokus på ugglor. Det ett axplock om vad denne man kan åstadkomma. Idag har han valt att lägga sin tid, engagemang och hjärta för att öppna upp sitt hem för barn och unga som familjehem tillsammans med sin fru.

Följ Phrankricke Phrank på Facebook

 


Galans sponsorer

Elverket logotyp

Scandic Upplands Väsby

Ica Kragsta logga1

cassiopeja

Vallentuna Nya Tidning  

7minds - makes people smart and efficient 

Vallentuna kommun

 

Plats:  

Plats hemsida:

Adress:
Gymnasievägen 4, Vallentuna, 18636, Sweden

Beskrivning:

Vallentuna Teater nyinvigdes hösten 2013 efter ett och ett halvt års renovering. Lokalen som rymmer drygt 300 sittplatser har fått helt ny inredning, ny scenteknik och ny ljud- och ljusanläggning.