• 16 mars, 2018
    19:00 - 21:00

Kvällen då Fritidshjälpens Eldsjälar koras

Galan startar med ett fullspäckat program från kl. 19.00. Nytt för i år är att du i pausen kan mingla med andra eldsjälar, våra föreningar och sponsorer. Caféet som drivs av kommunens unga företagare kommer hålla öppet hela kvällen!

Boka din plats via formuläret ovan och ta med biljetten i mobilen eller som utskrift. När du har gjort din bokning, ska du få en bekräftelse på skärmen och ett e-postmeddelande. Om du inte får det, har registreringen inte gått igenom. Entréavgiften är frivillig och lämnas när du kommer på plats, kontant eller via Swish. Ett tips är att vara på plats i god tid.

Plats: Vallentuna Teater. Läs mer längst ner på sidan.

Kvällens konferencier Niklas Jihde

Niklas Jihde är killen som fått chansen att ha sin hobby som jobb. Han är nu sportkommentator på Viasat.
Niklas är en av världens genom tiderna största innebandyspelare, med mängder av VM-guld och SM-guld. 2016 var Niklas med och kämpade om titeln som Mästarnas mästare i SVT. Under Eldsjälsgalan kommer han att guida oss genom denna fantastiska kväll med både utnämningar och härliga artister.

Håll utkik på vår Facebooksida för uppdateringar och artister för kvällen.

https://www.facebook.com/pg/fritidshjalpen/about/

 


Galans sponsorer

Elverket logotyp

Scandic Upplands Väsby

Ica Kragsta logga1

Vallentuna Nya Tidning

 

7minds - makes people smart and efficient 

Vallentuna kommun

 

Plats:  

Plats hemsida:

Adress:
Gymnasievägen 4, Vallentuna, 186 86, Sweden

Beskrivning:

Vallentuna Teater nyinvigdes hösten 2013 efter ett och ett halvt års renovering. Lokalen som rymmer drygt 300 sittplatser har fått helt ny inredning, ny scenteknik och ny ljud- och ljusanläggning.