Fritidshjälpens Eldsjälsgala

Tillsammans med Vallentuna kommun arrangerar vi Fritidshjälpens Eldsjälsgala för att uppmärksamma och hylla alla våra hjältar och eldsjälar, de ideella krafterna som alltid finns där för våra barn och unga. De som ständigt finns tillhands för allas rätt till en meningsfull fritid.

Tid kvar till året Eldsjälsgala

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Föreningslivet inom både kultur och idrott har så många oerhört drivna och duktiga människor som ger så mycket kraft, tid och energi för att ge våra ungdomar en meningsfull fritid.

Var och när?

Eldsjälsgalan anordnades för första gången i maj 2015 och har de senaste två åren infunnit sig på Vallentuna teater. Konferencier för galan har de senaste åren varit Niklas Jihde. I samband med galan inbjuder vi även in de föreningar och företag vi har samarbete med att komma och visa upp sig och berätta om sitt samarbete i syfte att rekrytera nya medlemmar till sin förening samt att skapa nätverk föreningar emellan. Ett mycket uppskattat moment av både föreningar, företag och besökare.

Nominera din eldsjäl:

Har du någon i din förening tycker du gör det där lite extra för att barn och ungdomar ska få en bra och meningsfull fritid? Skriv ett mail till styrelsen@fritidshjalpen.se och berätta. Skriv namn, och beskrivning av vad din hjälte gör för underverk.

https://youtu.be/raWrx90i5Wg