"Hjälp barn och unga till ett bättre psykiskt och fysiskt välmående och motverka konsekvenserna av utanförskapet
genom en meningsfull fritid – stöd vårt arbete"

Caroline och Jesper Lindau, grundare av föreningen Fritidshjälpen.

Din gåva är våra muskler

Vill du bidra till en större trygghet och bättre folkhälsa för barn och unga? Vill du vara med och motverka utanförskap, social exkludering och/eller andra destruktiva beteenden genom allas rätt till en meningsfull fritid? Genom att bidra till vår verksamhet kan vi tillsammans hjälpa barn och unga att hitta en meningsfull sysselsättning och fritid.

Hur stor andel av de pengar jag skänker kommer barn och unga till del?

Alla bidrag i form av kontanta medel går oavkortat till de som ansöker om bidrag. Övriga kringkostnader såsom t.ex. materialkostnader betalas av specifika sponsorer som sponsrar just inom det området.

 

Privatpersoner

Du kan sätta in ditt bidrag direkt på vårt företagskonto i Swedbank, clearingnummer: 8327-9, kontonummer: 934 939 955-1. Märk gärna ditt bidrag med ditt namn och ort. Inget bidrag är för litet och varje krona gör en stor skillnad för en individ.

Du kan också enkelt bidra genom Swish vårt nummer är:
123 544 03 42

Vill du sponsra ett specifikt ändamål, bli ambassadör eller något annat, hör av dig till oss.

Ditt engagemang gör att fler barn och unga får bättre förutsättningar i livet.

Föreningar

Vi vill samarbeta med så många föreningar som möjligt. Det krav vi ställer på de föreningar vi samarbetar med är att man delar vår värdegrund, samt ledorden allas rätt till en meningsfull Fritid.

Fritidshjälpen samarbetar  med föreningar på olika sätt utifrån den efterfrågades föreningens möjligheter. Ett exempel på ett samarbete kan t.ex. vara att föreningen bidrar med ett  x antal medlemsavgifter i sin förening.

Va med i arbetet mot barns utanförskap

Kontakta oss redan idag!

Företag

För företag som vill bli sponsorer till Fritidshjälpen finns olika alternativ. Man kan sponsra generellt eller lokalt. De företag som sponsrar oss får sin logga med klickbar länk synlig på vår hemsida samt i våra andra sociala medier.

Som företagare får du vår logga som tillsammans med klickbar länk kan användas i egen marknadsföring. Med den kan du visa att du är med och formar ett bättre samhälle genom att stödja Fritidshjälpen och allas rätt till en meningsfull fritid.

Tillsammans kan vi påverka – vill ni vara med?

%

Barn i ekonomiskt utsatta familjer

Kontaktuppgifter

 

Epost: Styrelsen@fritidshjalpen.se
Telefon: 070 978 11 15
Swish: 123 544 03 42

Vi hjälper barn och unga i hela sverige!