Hjälp oss att hjälpa till med kursavgifter, träningsgrejer, bussbiljetter, med mera ...

Hjälp till via Fritidshjälpen

Vill du öka möjligheterna för barn att kunna delta i olika fritidsaktiviteter? Vill du minska mobbing och utanförskap? Genom att bidra till vår verksamhet kan vi tillsammans hjälpa barn och unga.

Skänk ditt bidrag direkt

Du kan sätta in ditt bidrag direkt på vårt företagskonto i Swedbank, clearingnummer: 8327-9, kontonummer: 934 939 955-1. Märk gärna ditt bidrag med ditt namn och ort. Inget bidrag är för litet och varje krona gör en stor skillnad för en individ.

Du kan också bidra enkelt genom Swish vårt nummer är: 123 544 03 42

För föreningar

Vi vill samarbeta med så många föreningar som möjligt. Det krav vi ställer på de föreningar vi samarbetar med är att man delar vår värderingsgrund, samt allas rätt till en meningsfull Fritid.

Alla föreningar har olika möjligheter och förutsättningar till att bidra och hjälpa till då föreningar är olika stora. Fritidshjälpen samarbetar därför med föreningar på olika sätt utifrån den efterfrågades föreningens möjligheter. Ett exempel på ett samarbete kan t.ex. vara att föreningen bidrar med ett  x antal medlemsavgifter i sin förening. Ett annat exempel kan vara att föreningen t.ex. står för en medlemsavgift medan Fritidshjälpen står för exempelvis kläder. Man kan också samarbeta kring gemensamma evenemang där t.ex inträdesavgifter eller andra intäkter delvis eller helt går till Fritidshjälpen i syfte att bidra tillbaka till barn och ungdomsverksamhet. Fritidshjälpen är öppna för förslag från er förening. Enklast tar ni kontakt med oss via ett mail till styrelsen@fritidshjalpen.se

Som tack för er sponsring får ni er logga synlig här på vår hemsida och på vår facebooksida.

För företagare

Att som företag bli sponsor till Fritidshjälpen kostar 5000kr per helår. (Självklart är det valfritt att bidra med mer) För det priset får företaget sin logga med klickbar länk synlig på vår hemsida samt i våra andra sociala medier. Som företagare får du vår logga som tillsammans med klickbar länk kan användas i egen marknadsföring. Med den kan du visa att du är med och formar ett bättre samhälle genom att stödja Fritidshjälpen.

Enklast kontaktar ni oss via e-post till: styrelsen@fritidshjalpen.se

Gör så här

Både privatpersoner, föreningar och företag kan hjälpa till. Man kan hjälpa till med ekonomiska bidrag, med sponsring genom t.e.x medlemsavgifter i en förening, med din tid eller något annat. Mejla oss på styrelsen@fritidshjalpen.se och berätta vad du vill hjälpa till med, eller fyll i formuläret nedan.

Ditt för- och efternamn (obligatorisk)

Din e-postadress (obligatorisk)

Telefonnr:

Din tillhörighet
FöretagPrivatperson

Vad vill du bidra med

Jag samtycker att ni lagrar mina personuppgifter enligt er Personuppgiftspolicy

5

Vanliga frågor om att bidra

Jag vill skänka träningskläder som mina barn vuxit ur, hur gör jag?

Vi har ett aktivitetsförråd och tar tacksamt emot träningskläder och sportartiklar. Enklast kontaktar du oss via styrelsen@fritidshjalpen.se och berättar vad du vill skänka. Vi kontaktar dig så fort vi kan så berättar vi mer om hur vi tillsammans går tillväga.

Finns det någon typ av gåvor som ni helst inte tar emot?

Nej egentligen inte, men om man skänker träningskläder samt material bör man tänka på att det ska vara i bra skick och inte för inaktuellt.

Hur stor andel av de pengar jag skänker kommer barn och unga till del?

Alla bidrag i form av kontanta medel går oavkortat till de som ansöker om bidrag. Övriga kringkostnader såsom t.ex. materialkostnader betalas av specifika sponsorer som sponsrar just inom det området.