Visa att du stödjer Fritidshjälpen

Fritidshjälpen har många företag och personer som stödjer verksamheten på olika sätt. Många föreningar ställer upp och hjälper oss genom att sponsra med medlemsavgifter, cupavgifter, utrustning och annat. Det finns också företag som hjälper oss med pengar och med deras tid så att vi kan driva verksamheten med bara ideella krafter.

Om du har en förening, företag eller liknande som stödjer Fritidshjälpen, så vill vi gärna att du visar det på din webbplats eller i sociala medier. Om vi alla hjälper till att visa och länka till varandra gynnar det våra verksamheter. För den digitala utvecklingen är det väldigt viktigt. Vi hoppas att du vill hjälpa till även med denna lilla detalj.

För att göra det enkelt för dig har vi tagit fram bilder och material som du kan använda. Se nedan hur respektive är tänkt att används.

Bilder för sociala medier

Om du har sidor i Sociala medier, såsom Facebook, Instagram. Twitter eller Linkedin, så skulle vi verkligen uppskatta om du vill skapa ett inlägg som visar att du stödjer vår verksamhet. Använd bilderna nedan och länka gärna till vår webbplats, fritidshjalpen.se. Använd även våra taggar #meningsfullfritid #fritidshjälpen

Facebook, LinkedIn, och Twitter

I dessa flöden fungerar det att använda samma bild, även om de i deras instruktioner ibland föreslår olika bildformat. Hojta till om du inte tycker att det fungerar.

Ladda ner originalstorleken (1200×628)

Instagram

Instagram har kvadratiska bilder, därför bör du använda den här bilden istället.

Ladda ner originalstorleken (510×510)

Banner för toppen eller botten av webbplats

Den här bilden är tanken att använda i toppen eller botten av en webbplats. Vilken maxbredd en webbsida har är väldigt olika så det kan hända att den inte passar på just er. Hör av er om ni behöver hjälp med en större eller mindre.

Ladda ner originalstorleken (980×240)

Banner för en kolumn på webbplats, eller mobil-app

Den här bilden är tanken att använda för att visas i en kolumn på en webbplats eller i en mobil app. Mobila enheter har även de olika bredd, så det är inte säkert att den passar just er, men i så fall här ni av er.

Ladda ner originalstorleken (250×400)