Ambassadör för Fritidshjälpen!

Fritidshjälpen presenterar stolt vår nya ambassadör!

Mitt namn är Therese Belin och jag bor i Vallentuna med min man och våra tre barn som är 13, 10 och tre år.
Jag jobbar sedan 2001 på sas på Arlanda. Jag har fått äran att bli en del av Fritidshjälpen. En helt fantastisk förening med människor med hjärtat på det rätta stället. Är det något som jag verkligen tror kan hjälpa barn och unga så är det att få vara del av ett sammanhang, en organisation eller förening och att få bli sedda och göra sådant som de mår bra av.

Min egen familj är en väldigt idrottsintresserad familj och våra barn är aktiva i totalt sex aktiviteter så vår fritid spenderas mestadels i en sporthall. Jag vet hur mycket mina barn älskar sina intressen och jag hoppas att jag nu får möjligheten att låta andra barn uppleva det trots olika förutsättningar samt att få möjligheten att fortsätta så länge de själva vill.
Tillsammans finns det ingenting som vi inte kan göra!
Tillsammans är vi starka!

Vill du göra som jag och bli en ambassadör för Fritidshjälpen? Vi behövs! Hör av dig så berättar jag eller någon annan i styrelsen mer om vad det innebär!
styrelsen@fritidshjalpen.se

 

Therese Belin

Therese Belin

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.