PRESSRELESE!

PRESSRELEASE!
För drygt 1,5 år sedan satt Fritidshjälpen i ett möte tillsammans med Kultur och fritidsförvaltningen i Vallentuna. Syftet med mötet var att lyfta vikten av integration, kartlägga vilka tider på året som var mer riskfyllda att en individ kunde känna ensamhet (ex jullov, sommarlov etc) samt hur man kunde minska utanförskap på grund av olika livssituationer.
Resultatet av mötet blev att Fritidshjälpen fick i uppdrag att skapa event utifrån ovan nämnda förutsättningar.

Fritidshjälpen har skapat Fritidshjälpens Eldsjälsgala, ett årligt återkommande event som syftar till att hylla de ideella krafter vi har i Vallentuna kommun som brinner för barn och unga inom idrotts och föreningslivet.

Idag kan vi stolt presentera vårt nästa steg!
Nattfotboll för alla. Detta event kommer att testas för första gången i år den 28/12 tillsammans med den mobila fritidsenheten samt Vallentuna BK p02/03.
Syftet med detta event är att alla inom satt ålder för eventet ska ha en möjlighet att anmäla sig. Förkunskaper på fotboll är inte ett krav då man kommer få stöd av ”mentorer” från Vallentuna BK p02/03.
Vi anser öppna upp möjligheter till integration och minska utanförskap genom att ha en öppenhet i inbjudan samt ett kostnadsfritt event.

Vi är mycket stolta över detta!
Tack till er som är med och gör allt möjligt!

INFO OM NATTFOTBOLL FÖR ALLA:
Nattfotboll för alla (ålder 12-14 och hemmahörande i Vallentuna)

Onsdagen den 28 december kl. 17-24 är du välkommen till Tellushallen. Det blir en mixfotbollsturnering för dig i åldern 12-14 år, hemmahörande i Vallentuna som vill lira fotboll. (Du behöver inte ha spelat fotboll tidigare)
Vill du inte spela fotboll så kan du komma förbi och titta på dina polare, heja, fika eller bara hänga. Eller så spelar du pingis, FIFA eller käkar godis som kommer att finnas till försäljning.
Vill du vara med och spela i turneringen anmäler du dig snarast med för- och efternamn på vårt instagramkonto @nattfotbollforalla på mejl nattfotbollforalla@gmail.com
Arrangemanget är kostnadsfritt!

Lagen sätts ihop på plats, minst fem spelare per lag och åtminstone en från varje kön på plan. Varje match är 12 minuter. Det blir gruppspel, slutspel och final. Finalen spelas kl. 23.45.
På plats finns Fritidshjälpen, mobila fritidsenheten och föräldrar från VBK P 02/03.
Om du har frågor:
Micke Jonsson mobila fritidsenheten 070 8311812 (frågor om event och anmälan)
Caroline Lindau Fritidshjälpen 0709781115 (övriga frågor)

Detta event arrangeras av:
Fritidshjälpen med hjälp av mobila fritidsenheten och Vallentuna BK P02/03
www.fritidshjalpen.se
#tillsammansgörviskillnad #enförallaallafören #fairplay #vallentunabkp0203 #fritidshjälpen #nattfotbollföralla

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.