Sanna Nordström ❤️

Nästa artist som kommer besöka Fritidshjälpens eldsjälsgala 2017 är ingen mindre än SANNA NORDSTRÖM!

Sanna presenterar sig själv

Jag gick en Estetisk linje på gymnasiet med inriktning Musik/Sång, har haft musik som hobby i alla år och har sjungit så länge jag kan minnas. Jag har stått på scen under hela min skolgång och har älskat det mer än något annat. Jag har fått dubba lite tecknade filmer/serier.

Jag har synts lite här och där i Vallentuna, från att ha varit med i Vallentuna Lucia, sjungit på Allsången, Höstfesten och Majfesten. Jag sommarjobbade även på Kulturskolan och hade då ett litet band som vi kallade ”Sommarjobbarna” och vi åkte runt i Vallentuna och spelade och sjöng.

Jag gillar att underhålla människor, både att få dem att le och att bli berörda. Jag har min Youtubekanal (Sanna Nordström), där jag lägger upp lite covers på låtar som jag tycket om. (All musik har jag komponerat själv)
Jag gillar att göra om låtar till ballader, det är min stil att sjunga låtar som berör människor.

Just nu så kan man hitta mig på ICA Kragsta, där sitter jag i kassan och bjuder alla på ett stort leende.
Jag är även med i Vallentunas Joyvoicekör.

Här kan du boka din plats till Eldsjälsgalan!

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.