Hej! Nu fungerar länken för bokning av biljetter igen! Tack ni som hört av er och påpekat detta.
Vi sätter alltid en gräns för att se om vi når upp dit och sen släpper vi fler biljetter! VET ni, i år har det hänt! Vi fick öppna upp för fler biljetter. Galet! NU är det bara att boka så kööör vi!! Info i inlägget nedan ??

#fritidshjälpenseldsjälsgala2018

Dörrarna öppnar för allmänheten kl 17.30 den 16/3 på Vallentuna Teater. Då är barn och unga välkomna att utmana en för er garanterat välkänd person. OM ni vågar förstås?

Kl 19.00 drar galan igång då 5 fantastiska eldsjälar ska koras för det arbete de lägger ner, de som har det där lilla extra!

På scenen har vi artister från @vallentunakulturskola @arenasatelliten @violetjanine @bandfristaden Vi vågar lova att det blir galet även i år. Ni som varit med tidigare vet ????

Vi vill såklart välkomna ALLA till vår gala, oavsett om du bor i Vallentuna eller inte.
Det enda du behöver göra är att boka din plats, länk hittar ni på vår startsida.

Stort tack till våra sponsorer @ellens.corner @vallentunahudvardssalong @icakragsta @vallentunastenugnsbageri @scandicupplandsvasby @rehabteamet som bidrar med priser till våra eldsjälar.
Ni kommer även kunna träffa några av våra samarbetsföreningar @vallentunaibk @vallentunarangers @vkkinsta @vallentunafriidrott @vallentuna_damfotboll_bk mfl

Det kommer bli magiskt! NU fyller vi teatern! Vi ses! ☑️

#meningsfullfritid