Stort tack till våra samarbetspartners!

Tack till er som gör detta möjligt

Vi är stolta och enormt tacksamma för det stöd vi har från våra givare och sponsorer – både föreningar, företag,och privatpersoner.

Tillsammans skapar vi förändring genom allas rätt till en meningsfull fritid

Brottby SK

Aktuellt via Fritidshjälpen på Facebook

14 hours ago

Fritidshjälpen

Idag fick jag meddelandet om att mitt barn blev beviljat det ekonomiska bistånd jag ansökt genom Fritidshjälpen.

Jag är en ensamstående mamma som arbetar deltid pga sjukdom och lyckas ändå få vardagen att gå ihop rätt bra. Vi nyttjar möjligheterna att gå på gratis aktiviteter så ofta vi kan. Men ni vet, det där vardagliga, det där med aktiviteter att prata om och dela med sina kamrater; det är dit som pengarna inte räcker när avgifterna ska betalas. Så tack vare er Fritidshjälpen och dess bidragsgivare får hon möjligheten att känna sig som alla andra hennes kompisar…

Det krävs en by för att fostra ett barn sade någon väldigt klok människa någon gång och det är det vi nu hjälps åt med; Ni sätter inte bara guldkant på hennes tillvaro utan jag VET att hennes självkänsla kommer att svälla (till maxgränsen förhoppningsvis) med det här. Och det är hon så värd.
Från djupet av mitt hjärta; Tack.”

Varma varma hälsningar
En ensamstående mamma

Tack vare era bidrag skapar vi förändring! Du kanske till och med kan tänka dig att avstå något och istället skänka den summan till en möjlighet att skapa trygghet för en individ?

För bidrag:
swishnr: 123 544 03 42
Bankinbetalning:
Swedbank
Clearnr: 8327-9
Kontonr: 934 939 955-1

#fritidshjälpen #meningsfullfritid #trygghet #välmående #tillhörighet #avvarafredagsmyset #swishaettbidrag #swish #skapaförändring #socialinvestering
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Fritidshjälpen

SAVE THE DATE! 13/6-2020
Mer info i inlägget ⭐️ stort tack En Putt i Rätt Riktning ⭐️🙌🏼❤️

En Putt i Rätt Riktning
Arbetet med att skapa tidernas bästa välgörenhetstävling är igång.
För dig som gillar att tävla!
Anmälan kommer att öppna på golf.se efter årsskiftet.
Du kan redan nu anmäla dig till vårt nyhetsbrev så du är uppdaterad på alla sponsorer, och andra händelser som kommer ske under tävingsdagen.

www.enputt.nu/2019/08/12/fritidshjalpen-13-6-2020-vallentuna-gk/

För dig som vill bidra & Sponsra!
Vi har 15 bas sponsorpaket och 3 premium sponsorpaket tillgängliga.

Besök vår hemsida för mer information.
www.enputt.nu/2019/08/12/sponsorpaket/

"Vi organiserar golftävlingar i välgörande syfte för att ge stöd till eldsjälar i Sverige som ideellt arbetar för att hjälpa medmänniskor"

Och detta kommer bli vår första tävling!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Fritidshjälpen

NI ÄR AMAZING!
NI har gjort det igen och igen och igen!

Det har gått en månad sedan ni fick den förra rapporten från mig över den fantastiska skillnad ni hjälper oss att göra tack vare era bidrag!

Under perioden 18/7 och fram till idag den 13/8 har vi tack vare era bidrag på ett värde av 11.140kr kunnat hjälpa 7 st individer, (alla flickor under denna ansökningsperiod) att kunna fortsätta med sina fritidsaktiviteter!

Tack vare er har de inte behövt sluta med de dem älskar pga oförutsedda ekonomiska svårigheter i familjerna.

Tillsammans har vi skapat möjligheter för några individers fortsatta drömmar.

Fortsätt vara med och göra skillnad!

För bidrag:
swishnr: 123 544 03 42
Bankinbetalning:
Swedbank
Clearnr: 8327-9
Kontonr: 934 939 955-1

Tack!
Caroline Lindau
Grundare och ordförande

#meningsfullfritid #fritidshjälpen #förändring #socialinvestering #långsiktigsamhällsförändring #psykiskhälsa #rörelse #hälsa #helhet #motutanförskap #idrott #musik #sport #sporter #motorsport #motutanförskap #samhällseffekt #samhälle #fysiskaktivitet #trygghet #träning
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Fritidshjälpen

I samarbete med Generation Pep har vi nu den stora äran att berätta för er att VI ÄR PEPPARE! Och varför är vi det?

Fysisk aktivitet och hälsosamma matvanor gör att vi mår bra här och nu, och är dessutom två av de mest effektiva sätt som finns att förebygga framtida sjukdom och ohälsa. Goda vanor grundläggs tidigt och det borde därför vara en självklarhet att alla barn och unga ges samma förutsättningar till en aktiv och hälsosam livsstil. Så ser verkligheten inte ut. Bara tre av tio unga kommer upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 minuter per dag, och bara en av tio äter tillräckligt mycket grönsaker, frukt och bär.
Detta vill vi vara med och förändra! Därför ställer vi oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation, startad på initiativ av Kronprinsessparet.
Vi bidrar genom att förbättra möjligheter för barn och unga att kunna delta i fritidsaktiviteter oavsett familjens ekonomiska förutsättningar. Vi skapar förutsättningar för en meningsfull fritid. Tillsammans skapar vi en folkrörelse för bättre hälsa!
... See MoreSee Less

View on Facebook